Tutustu Vuoden vastuullisin digitaalinen teko 2023 -kilpailun finalisteihin ja äänestä suosikkisi voittoon

Nyt on yleisöäänestyksen aika! Vuoden vastuullisin digitaalinen teko 2023 -kilpailun arvovaltainen tuomaristo on poiminut finaaliin yhteensä kuusi työtä: kolme yksityisten yritysten kategoriasta ja kolme julkishallinnon kategoriasta.

Tutustu finalistien tarinoihin, inspiroidu ja äänestä suosikkisi voittoon! Vuoden vastuullisin digitaalinen teko 2023 -kilpailun voittajat palkitaan Atea Focuksessa 11.10.2023.

Tutustu Atea Focuksen upeaan ohjelmaan!

Ilmoittaudu Atea Focukseen!

 

Yksityiset yritykset

Fintraffic ja Siili Solutions: NEMO-tiedonhallintajärjestelmä sujuvoittaa meriliikennettä ja vähentää päästöjä

Vuonna 2025 Suomen satamissa käyttöön otettava tiedonhallintajärjestelmä NEMO on Fintrafficin ja Siili Solutionsin yhteishanke, jonka tarkoitus on sujuvoittaa satamalogistiikkaa ja tehostaa merenkulun vastuullisuutta muun muassa optimoimalla laivojen sekä muun satamalogistiikan päästöjä.

Lue koko artikkeli.

Onko NEMO suosikkisi Vuoden vastuullisimmaksi digiteoksi yrityssarjassa vuonna 2023?

ÄÄNESTÄ »

Sitowise: Digitaalinen työkalu auttaa hahmottamaan rakennetun ympäristön vastuullisuusvaikutuksia

Vastuullisuuden mittaaminen ja todentaminen on rakennusalalla haastavaa. Sitowise on luonut alalle ainutlaatuisen vastuullisuustyökalun, jonka avulla voidaan tunnistaa rakennusprojektin vastuullisuustavoitteet ja seurata tavoitteiden toteutumista.

Lue koko artikkeli.

Onko vastuullisuustyökalu suosikkisi Vuoden vastuullisimmaksi digiteoksi yrityssarjassa vuonna 2023?

ÄÄNESTÄ »

Verkkokauppa.com: Digitaalinen vaihtokauppapalvelu tehostaa elektroniikan kierrättämistä

Verkkokauppa.comin huhtikuussa 2023 lanseerattu vaihtokauppapalvelu madaltaa kynnystä laittaa käytetyt puhelimet ja läppärit kiertoon, jolloin elektroniikkalaitteiden elinkaaret pitenevät ja kierrätys tehostuu.

Lue koko artikkeli.

Onko Vaihtokauppa suosikkisi Vuoden vastuullisimmaksi digiteoksi yrityssarjassa vuonna 2023?

ÄÄNESTÄ »

Julkishallinto

Helsingin kaupunki, Nuorisopalvelut: Digitaalinen Kesäseteli auttaa tuhansia nuoria kiinni kesätöihin

Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden digitaalinen Kesäseteli helpottaa helsinkiläisten nuorten kesätöiden saantia ja tukee työnantajia nuorten palkkaamisessa. Uudistettu, digitaalinen kesäseteliprosessi mahdollistaa korvausten maksamisen entistäkin helpommin motivoiden työnantajia tarjoamaan yhä enemmän kesätyömahdollisuuksia nuorille.

Lue koko artikkeli.

Onko digitaalinen Kesäseteli suosikkisi Vuoden vastuullisimmaksi digiteoksi julkishallinnon sarjassa vuonna 2023?

ÄÄNESTÄ »

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, JYVSECTEC: Tietoturvan harjoitusympäristö parantaa ruokaketjun turvallisuutta

Jyväskylän ammattikorkeakoulun JYVSECTEC-keskuksessa harjoitellaan varautumista kyberuhkia vastaan. Keväällä 2023 järjestetty pilottiharjoitus yhdisti elintarviketeollisuuden merkittäviä toimijoita ja edisti huoltovarmuutta – hankkeen avulla varmistetaan ruoan saatavuutta eri puolilla Suomea.

Lue koko artikkeli.

Onko elintarvikeketjun kyberturvallisuuden tutkimus-, kehitys- ja harjoitusympäristö ja alan pilottiharjoitus sinun suosikkisi Vuoden vastuullisimmaksi digitaaliseksi teoksi julkishallinnon sarjassa vuonna 2023?

ÄÄNESTÄ »

Rikosseuraamuslaitos: Vankien digitaitoja kohentamalla ehkäistään syrjäytymistä

Älyvankiloissa kaikilla vangeilla on henkilökohtaiset työasemat eli sellipäätteet, joiden avulla he voivat hoitaa yhteydenpitoa myös vankilan ulkopuolelle. Digitaitojen parantaminen helpottaa vangin sopeutumista arkeen vapautumisen jälkeen.

Lue koko artikkeli.

Onko Rikosseuraamuslaitoksen Älyvankila sinun suosikkisi Vuoden vastuullisimmaksi digitaaliseksi teoksi julkishallinnon sarjassa vuonna 2023?

ÄÄNESTÄ »